Προϊόντα

Φλοιός πεύκου

Κατηγορία:
Περιγραφή

Ο φλοιός πεύκου, επιλεγμένος σε μεγέθη 20–40 mm, είναι ένα ιδανικό φυσικό διακοσμητικό υλικό υψηλής ποιότητας για την διακοσμητική κάλυψη σε παρτέρια , δέντρα , ζαρντινιέρες και γλάστρες.

Είναι φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν , βοηθάει στη μείωση της εξάτμισης του νερού έως και 70 τοις εκατό και τη φυσική αποθήκευση νερού στο χώμα με αποτέλεσμα τη μείωση κατανάλωσης του.

Η διάσπαση του με την πάροδο του χρόνου απελευθερώνει επίσης θρεπτικά συστατικά στο έδαφος για μεγιστοποίηση της γονιμότητας, ενώ αυξάνει τους καλούς μικροοργανισμούς και μακροοργανισμούς βελτιώνοντας την υγεία και τη δομή του εδάφους , προσφέροντας την καλύτερη βιώσιμη ανάπτυξη για τα δέντρα, τους θάμνους και τα φυτά σας.

Η σύνθεση και η δομή του φλοιού πεύκου εμποδίζει τα ζιζάνια να ριζώσουν, διατηρεί το έδαφος μαλακό και προάγει την ανάπτυξη των ριζών για τα καλλωπιστικά φυτά, ενώ μετριάζει τις αλλαγές στη θερμοκρασία και την υγρασία. Η αποτελεσματικότερη χρήση του νερού μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους και περιβαλλοντικά οφέλη.