Προφίλ

Προφίλ

Η εταιρεία ΦΩΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε το 1950 και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται με σταθερή, αξιοσημείωτη και συνεχώς ανοδική πορεία στο χώρο της παραγωγής και συσκευασίας ερασιτεχνικών και επαγγελματικών υποστρωμάτων ( φυτοχώματα ). Η εταιρεία είναι πλήρως αδειοδοτημένη και πιστοποιημένη σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες παραγωγούς και ερασιτέχνες και διατίθενται σε φυτώρια, καταστήματα λιανικής πώλησης και υπέρ μάρκετ.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει, για πάνω από 60 χρόνια υψηλό επίπεδο ποιότητας στα προϊόντα της καθώς πραγματοποιούνται τακτικοί και αναλυτικοί έλεγχοι στο εργαστήριο της επιχείρησης που εξασφαλίζουν την ομοιογένεια των σκευασμάτων καθώς και την υψηλή ποιότητα όλων των υποστρωμάτων.

Η συνεργασία της με μια ομάδα ειδικευμένων εργαζομένων, η χρήση επιλεγμένων πρώτων υλών και ο πλήρης μηχανογραφημένος εξοπλισμός που απαιτούνται για τη σωστή προετοιμασία, την ανάμειξη και τη συσκευασία των φυτοχωμάτων, οδήγησαν την εταιρεία μας στην πρώτη θέση προτίμησης των καταναλωτών.

Σε μια έκταση 15.000τ.μ. στο νομό Αττικής η εταιρεία μας έχει εξοπλιστεί με τελευταίας τεχνολογίας μηχανές ηλεκτρονικής ανάμιξης των πρώτων υλών και γραμμή συσκευασίας και παλετοποίησης. Διαθέτει υλικά συσκευασίας εισαγωγής από την Ιταλία και ανταποκρίνεται πλήρως στα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα.

Οι σημαντικές επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο καιρό επιτρέπουν στην εταιρεία μας να έχει και μία δεύτερη παραγωγική μονάδα στη Ριτσώνα η οποία εκτείνεται σε ένα χώρο 20.000τ.μ. Ο χώρος αυτός είναι απαραίτητος για την εξασφάλιση και αποθήκευση των πρώτων υλών και τη διαδικασία παραγωγής οργανικού υλικού τη γνωστή κομποστοποιήση, στην οποία χρησιμοποιούνται μόνο υλικά φυτικής προέλευσης.